Optimale
bescherming &
kwaliteit

Hoogwaardige materialen volgens strenge kwaliteitsnormen

De materialen van onze beschermhoezen worden door TÜV Rheinland getest op invloeden van UV, waterdoorlaatbaarheid, temperatuursinvloeden en slijtage zodat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Uw kostbare tuinset is optimaal beschermd met onze hoogwaardige beschermhoes.

Onze hoezen worden geproduceerd van een luxe en duurzaam PP textiel. Het materiaal is volledig recyclebaar.

Outdoor Covers Verbetering Inovatie

Constante verbetering en innovatie om onze kwaliteit te waarborgen

Winza Outdoor Covers™ produceert volledig in eigen beheer met hoogwaardige materialen volgens strenge kwaliteitsnormen. Met een gedegen kennis op het gebied van productietechnologie en textiel werkt ons team continu aan verbetering en innovatie. Wij werken samen met verschillende testlaboratoria in binnen-en buitenland om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Onze materialen worden bijvoorbeeld getest op invloeden van UV straling, waterdoorlaatbaarheid, temperatuursinvloeden en treksterkte van het doek zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een goed product. Wij bieden de Premium collection en de Basic collection.

Outdoorcovers Premium Collectie

Premium Collection

De Premium collectie is onze nieuwste collectie hoezen geproduceerd van een luxe en duurzaam PP textiel met coating, in de kleur grijs. De hoezen hebben een maximale kleurechtheid.

Outdoorcovers Basic Collectie

Basic Collection

De Basic collectie is onze collectie basis beschermhoezen geproduceerd van HDPE, in de kleur grijs en transparant. De hoezen hebben een maximale kleurechtheid en bieden een goede bescherming tegen de weersinvloeden.

Toonaangevend in beschermhoezen

Winza Outdoor Covers™ is een toonaangevende specialist in beschermhoezen voor tuinmeubelen. Wij ontwerpen nieuwe producten in nauwe samenwerking met onze partners en klanten met de focus op hoge kwaliteit, betrouwbare levertijden en excellente service. Wij geloven sterk dat het combineren van economisch succes, aandacht voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid kan leiden tot een duurzame manier van zaken doen.

Alleen op deze manier denken wij een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van een toekomst die het waard is om in te leven voor de huidige en toekomstige generaties.